Matkoja sinne, minne haluat. Soita meille: 040 553 2171

Linja- ja palveluliikenne vaikka kotiovelta

Liikenne Rajalan keltaiset autot ovat tuttuja niin koululaisille, työmatkalaisille kuin senioreillekin maaseudulla ja kaupungissa.

Keltaiset bussit ajavat koulukuljetuksia turvallisella ja hyväkuntoisella kalustolla. Jokaiselle matkustajalle on turvavyöt ja kuljettaja huolehtii myös vöiden käyttämisestä, turvallisesta autoon nousemisesta ja autosta poistumisesta.
    
Linjaliikenteessä keltaiset bussit kuljettavat opiskelijoita, työmatkalaisia ja muita matkustajia aikataulujen mukaisesti.

Palveluautolla kotiovelle

Rajalan Liikenne tarjoaa palveluliikenteen ajoa Forssassa ja Humppilassa. Palveluliikenne on kaikille avointa joukkoliikennettä.

Tyykikyyti toimii Forssan keskustan alueella ja sen puhelinnumero on 044 5555812. 

Asutko haja-asutusalueella? Rajalan Liikenne korvaa hiljentyneitä linja-autovuoroja mahdollistaen haja-asutusalueella asuvien pääsyn palvelujen ääreen. Palveluliikenteellä on reitit, mutta ne toimivat osin myös kutsuliikenteenä: asiakas voi soittaa autoon ja kutsua sen noutamaan kotiovelta ja samoin tuoda takaisin kotiovelle.

Monipalveluautolla kulkevat kaikki

Pohjois-Forssan monipalveluauto lähtee Koijärveltä klo 8.30 ja ajaa eri aikataulukohteiden kautta Forssan keskustaan, jossa ollaan noin klo 9.45. Keskustassa ajetaan tarvittaessa tärkeimpien asiointikohteiden kautta (esim. marketit, Kela, pankit, posti, apteekit, Tyykihovi).

Kutsusta auto poikkeaa reitiltä noutamaan matkustajia tarvittaessa kotipihalta saakka.

Paluumatkalle palvelubussi lähtee klo 12.00 linja-autoasemalta (laituri 4) ja noutaa sovittaessa asiakkaita keskustan asiointikohteista. Paluumatka ajetaan ilman kiinteää aikataulua ja reittiä tarpeen mukaan.

Kyyti tilataan mieluimmin edellisenä päivänä soittamalla auton puhelinnumeroon tai sopimalla kuljettajan kanssa edellisellä matkustuskerralla. Samana päivänä tilatut kyydit pyritään hoitamaan mahdollisuuksien mukaan.

Palvelubussin tilauksia otetaan vastaan arkisin klo 9.30-13.30 puh. 0400 616 122